Pisana verzija

16. 03. 2018

Janković u nedelju o Kosovu

Odnos opozicije prema rešavanju problema Kosova biće u nedelju centralna tema novog izdanja multimedijalnog servisa vesti i TV intervjua Kvaka 23 Novinske agencije FoNet, u kojem će sagovornik novinarke Danice Vučenić biti presednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković (PSG).

On će odgovoriti na pitanje da li je nedavna poseta Beogradu američkog zvaničnika Vesa Mičela otvorila temu učešća i opozicije u rešavanju kosovskog problema, kao ključnog uslova za članstvo Srbije u Evropskoj uniji (EU).

Pitanja za Jankovića su i da li opozicija tu temu vidi samo kao problem Aleksndra Vučića i da li neučestvovanjem lišavasebe većeg političkog uticaja u zemlji, ali i mogućnosti da postane releventan sagovornik međunarodne zajednice.

U uvodnom prilogu novinarka Tamara Skrozza je o toj temi razgovarala sa predsednicom Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonjom Liht i predsednikom Upravnog odbora Foruma za etničke odnose Dušanom Janjićem.

Serijal Kvaka 23 emituje se u integralnoj polučasovnojverziji lokalnim i regionalnim TV stanicama u Srbiji, kao i na portalu FoNeta www.kvaka23.rs, gde se objavljuju i tematski prilozi, zajedno sa tekstovima i fotografijama iz svakog izdanja.

Skraćene verzije izdanja Kvaka 23 FoNet objavljuje na istoimenim nalozima na društvenim mrežama Facebook, Tweeteri YouTube.

Sadržina svakog od izdanja serijala Kvaka 23, u pisanoj verziji i formatu TV, audio klipova i fotografija, emituje se elektronskim, štampanim i onlajn medijima, redovnim korisnicima FoNeta, i u agencijskim servisima vesti. (kraj)def

Nema komentara.