Najava

02. 12. 2023

Lavirint prepreka

Šta su glavni aduti vlasti, a šta opozicije u tekućoj kampanji, koliko proevropski blok, okupljen u jednu listu, uspeva da dopre do birača i artikuliše ključne poruke i kako se snalazi u lavirintu režimskih prepreka, neka su od pitanja za stručnjaka za politički marketing Igora Avžnera, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o neravnopravnom prisustvu opozicije u javnosti i medijima govore Radomir Lazović i Srdjan Milivojević iz koalicije Srbija protiv nasilja.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.