Najava

24. 11. 2023

Država na izborima

Da li na parlamentarnim izborima opoziciji na megdan izlazi država Srbija, njen predsednik Aleksandar Vučić ili lista kojoj je on pozajmio ime, koje su neregularnosti u kampanji i da li će izbori ispuniti minimum uslova da bi bili regularni, pitanja su za programskog direktora organizacije Crta Rašu Nedeljkova, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o funkcionerskoj kampanji govore politikolog Dragan Milenković i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vreme Filip Švarm.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.