Najava

11. 11. 2023

Napredno nazadovanje

Da li je Srbija napredovala prema EU time što nije nazadovala i da li je izveštaj Evropske komisije zaista označio naredak u ključnim oblastima, što tvrdi vlast, ili je najnegativniji do sada, kako se čuje u Briselu, neka su od pitanja za Natašu Vučković, generalnu sekretarku Centra za demokratiju.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza godišnji izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u procesu evrointegracija analiziraju Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa i Strahinja Subotić iz Centra za evropske politike.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.