Najava

02. 09. 2022

Čekajući vladu

Da li će i u čemu nova Vlada Srbije da se razlikuje od dosadašnje, da li će, kojim slučajem, biti samostalnija ili eventualno voditi drugačiju politiku i zašto se na njeno formiranje toliko čeka ako se zna da joj je trajanje već oročeno na dve godine, samo su neka od pitanja za politikologa Bobana Stojanovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o novom kabinetu u Nemanjinoj govore narodni poslanici Borko Stefanović, zamenik predsednika Strankeslobode i pravde i Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.