Najava

17. 06. 2022

Beskonačna kupovina vremena

Da li Srbija upornim odbijanjem da uvede sankcije Rusiji, ali i zahteva Zapada koji se odnose na Kosovo prećutno odustaje od evropske perspektive i da li će i koliku cenu građani platiti zbog toga što vlast beskonačno kupuje vreme, neka su od pitanja za potpredsednika Evropskog pokreta u Srbiji Duška Lopandića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o Srbiji na raskrisnici izmedju EU i Rusije govore novinar Nenad Šebek i Dragan Popović iz Centra za praktične politike.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.